Skype italština – přenos konverzace, principy

Share Button

Skype italština – popis, přenos konverzace a jeho kvalita. Popis Skype italštiny a kvality při přenosu.

Základní deskripce projektu a přístupu

Skype italština vychází ze stejného jako italština face to face, tedy přesného procvičení klienta-studenta a jeho slabých stránek v jazyce. Cíleným úkolem je rozmluvit studenta co nejdříve, tedy najít cestu, která umožní mít v italštině výsledky již za velmi rozumnou dobu studia: v řádu 5 – 10 lekcí.

Kvalita přenosu při Skype italštině

Kvalita přenosu hlasu i obrazu je při lekcích italštiny po Skype zpravidla výborná. Kvalitní připojení, tedy nejlépe domácí připojení či připojení s vyšší přenosovou rychlostí odkudkoliv zajistí již velmi dobrý hovor a to i s použitím obrazu – tedy videa, u kterého se učitel italštiny a žák mohou bez problémů vidět.

Pozn.: Mimo zvuk a obraz dochází při lekci italštiny také k písemnému doprovázení ze strany lektora, ten „vyřčené novinky“ zaznamenává do chatu a vzniká tak materiál do budoucna, ze kterého můžou lektor i žák posléze čerpat.

------------------------------------------------ MOŽNÁ TAKÉ HLEDÁTE: Co dělá Ital... Co říkají Italové firemní kurzy italštiny italská gramatika italská hudba italská kniha italská slovesa italská slovní zásoba italská slovíčka Italská zájmena italské fráze italské knihy italské písničky italské předložky italské příklady vět Italské učebnice italský konjunktiv italština pro samouky italština pro zpěváky Italština Skype jak se řekne kurz manažerské italštiny kurzy italštiny kurzy italštiny pro školáky Kurzy italštiny v Praze kurzy pro pokročilé kurzy pro umělce kurzy pro začátečníky Lekce italského jazyka lekce italštiny Skype lingua ceca - interprete obchodní italské fráze obchodní korespondence on-line kurz italštiny Právní italština překladatelské anekdoty překlady do italského jazyka překlady italštiny Skype italština Skype lekce slovesa základní učebnice italštiny učitel skype výuka italského jazyka výuka italštiny Audio knihy v Italštině

Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.